3-Gangen Kookworkshop - Primi Cucina Italiana
51059
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-51059,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

3-Gangen Kookworkshop

Onder begeleiding van de chef bereid u een zorgvuldig samengesteld 3-gangen diner. De workshop start met een heerlijke aperitivo van de chef en uitleg over de Italiaanse keuken en eetgewoontes . Keukenmaterialen en keukenshorts liggen klaar voor de deelnemers. Koffie, thee en water zijn inbegrepen. Uiteraard krijgt iedere deelnemer de recepturen mee naar huis.

Italiaanse Zalm Schotel
Eerlijke Italiaanse Gerechten van een cateraar

Inclusief heerlijke sauzen

Met plezier laten wij u zien hoe wij Italianen graag eten: meestal simpele gerechten en altijd barstensvol smaak. Wij streven er naar om regionale en biologische producten in onze gerechten te verwerken.

In Zuid-Holland

Informatie over de eetgebruiken van verschillende regio’s in Italië en producten zoals de recepten worden uitgebreid besproken. Onder het genot van een drankje worden de gerechten samen gezellig aan tafel gegeten. Deze workshop is op afspraak en vanaf 4 personen of in overleg. Kom gezellig koken met een groep vrienden, familie of collega’s en geniet van een culinaire reis door bella Italia.

Italiaanse Toetje met wijn op achtergrond