Antipasti Workshop Delft - Primi Cucina Italiana
51063
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-51063,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Antipasti workshop

Het minimum aantal deelnemers voor deze workshop zijn 4 personen. Wij bereiden 6 verschillende antipasti uit diverse regio’s van Italië. Speciale kooktechnieken worden toegepast de diverse producten en eetgewoonten worden besproken.

Italiaanse Zalm Schotel
Eerlijke Italiaanse Gerechten van een cateraar

Gezellig kokkerellen met familie, vrienden en collegae.

Deze workshop is ook ideaal voor teambuildingprojecten binnen uw bedrijf of gezellig kokkerellen met familie en vrienden. Een uitbreiding van de workshop met een wijnarrangement passend bij ieder gerecht behoort tot de mogelijkheden. Na het bereiden van de gerechten worden deze onder het genot van een drankje samen gegeten.

In Zuid-Holland bij ‘la mamma’ aan tafel

Speciale kooktechnieken, eetgebruiken van de verschillende regio’s uit Italië en de diverse producten worden uitgebreid behandeld. Na afloop worden alle gerechten gezellig samen gegeten. Net als bij ‘la mamma’ aan tafel. Een glaasje wijn tijdens het diner is natuurlijk inbegrepen.

Italiaanse Toetje met wijn op achtergrond