Italiaanse Olijfolie Kopen - Primi Cucina Italiana
50898
page-template-default,page,page-id-50898,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Italiaanse Olijfolie Kopen

In de Italiaanse keuken wordt volop gebruik gemaakt van diverse soorten olijfolie. Gelukkig gebruiken wij de afgelopen jaren steeds meer olijfolie in Nederland, aangezien het een gezonde bron van onverzadigde vetten is. Naast het feit dat olijfolie kan worden gebruikt om te bakken, worden het in Italië veel gebruikt om gerechten een extra smaak te geven; zo worden je pasta’s, salades en andere gerechten nog lekkerder! Wij importeren onze biologische olijfolie uit een kleine, in 1962 opgerichte landbouwcoöperatie van de provincie Lecce.

Italiaanse Truffel Olijfolie
Italiaanse Olijfolie kopen in Nederland

Biologische Pastasauzen

Heerlijke Italiaanse pastasauzen over een bord dampende huisgemaakte Pasta? Wie kent ze niet? Er zijn duizenden variaties van Italiaanse sauzen. En dan zijn er natuurlijk ook nog alle hemelse Pesto’s, die met liefde en zorgvuldigheid zijn bereid voor op brood of door de Pasta. Alle sauzen en Pesto’s van Primi Cucina Italiana zijn vers bereid zonder toevoeging van kleurstoffen en conserveringsmiddelen. De sauzen zijn geschikt om in te vriezen.

Italiaanse Kazen & Worsten

Natuurlijk mogen onze heerlijke Italiaanse kazen en worsten in uw Italiaanse voorraadkast niet ontbreken. Regelmatig importeren wij daarom heerlijke kazen en worsten uit Italië. Onze voorkeur bij onze zoektocht gaat uiteraard altijd naar kleine, biologische herstellers. Iedere regio in Italië kent haar eigen kaas en worst specialiteiten en het palet van variaties is werkelijk oneindig.

Parmezaanse Kaas Kopen

Prijslijst Italiaanse Olijfolie & Meer

Per 500 ml: Olio Vergine vanaf € 14,90

Eigen import uit Puglia. 100 % Italiaans. Vergine Olijfolie, wordt altijd met respect voor de originele Italiaanse traditie geproduceerd en met de hand geplukt. Alleen de beste olijven worden gebruikt. De Vergine Olijfolie wordt vervolgens opgeslagen in hermetisch afgesloten roestvrijstalen containers om de hoge kwaliteit van het product te behouden. Na een zeer kort bezinken wordt de olie gebotteld. Deze lichtgroene olijfolie heeft een licht grassige smaak. De olijfolie is ook uitstekend te gebruiken om te bakken en te braden.

Per 500 ml: Olio Extra Vergine € 17,80

Eigen import uit Puglia. 100 % Italiaans. Extra Vergine Olijfolie Don Camillo, wordt altijd met respect voor de originele Italiaanse traditie geproduceerd en met de hand geplukt. Alleen de beste olijven worden gebruikt. De Extra Vergine Olijfolie wordt vervolgens opgeslagen in hermetisch afgesloten roestvrijstalen containers om de hoge kwaliteit van het product te behouden. Na een zeer kort bezinken wordt de olie gebotteld. Deze smaragdgroene biologische olijfolie heeft een intense grassige smaak met een licht pepertje. De waarneembare fruitige note wordt bijzonder gewaardeerd door de fijnproevers.

Per 500 ml : Olio Extra Vergine € 19,50

Eigen import uit Puglia. 100 % Italiaans. Extra Vergine Olijfolie Omfacio, wordt altijd met respect voor de originele Italiaanse traditie geproduceerd en met de hand geplukt. Alleen de beste olijven worden gebruikt. De Extra Vergine Olijfolie wordt vervolgens opgeslagen in hermetisch afgesloten roestvrijstalen containers om de hoge kwaliteit van het product te behouden. Na een zeer kort bezinken wordt de olie gebotteld. Deze smaragdgroene biologische olijfolie heeft een intense fruitige smaak met een duidelijk aanwezig pepertje. Deze olijfolie is uitsluitend koud te gebruiken en is een juweeltje in de keuken.

Per stuk 500 g: € 15,90

Formaggio Pecorino, schapenkaas

Per stuk 500 g: € 11,90

Provolone Auricchio Piccante Classico, koemelk

Wilt u olijfolie & meer bestellen? Neem via het contactformulier contact met ons op.