Sauzen & Pesto - Primi Cucina Italiana
50856
page-template-default,page,page-id-50856,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Sauzen En Pesto’s, Vers En Biologisch

Primi Cucina Italiana kookt met verse, biologische producten. De Italiaanse keuken staat bekend om het weglaten, de eenvoud in gerechten en smaken in balans brengen. De basis van Italiaans eten is de eerlijkheid en puurheid van producten optimaal terug te laten komen in gerechten. Dat is de essentie van de Italiaanse keuken en onze visie, het gebruiken van verse pure ingrediënten, waarmee je een gerecht bereidt dat klopt door de perfecte combinatie van ingrediënten die met liefde zijn uitgezocht.

Italiaanse Zalm Schotel
Eerlijke Italiaanse Gerechten van een cateraar

Slow Cooking

De heerlijke Italiaanse pastasauzen over een bord dampende huisgemaakte Pasta? Wie kent ze niet? Er zijn duizenden variaties van Italiaanse sauzen. En dan zijn er natuurlijk ook nog alle hemelse Pesto’s, die met liefde en zorgvuldigheid zijn bereid voor op brood of door de Pasta.

Alle sauzen en Pesto’s van Primi Cucina Italiana zijn vers bereid zonder toevoeging van kleurstoffen en conserveringsmiddelen. De sauzen zijn geschikt om in te vriezen.

Prijslijst sauzen en pesto’s

Per 500 ml: € 6,50

Sugo di Pomodori, basis tomaat

Per 500 ml: € 7,50

Sugo Napoletana, basis tomaat en basilicum

Sugo alla Salentina, basis tomaat, ansjovis en ricotta

Sugo di Pomodori e Menta, basis tomaat en verse munt

Per 500 ml: € 10,90

Ragu, zeer rijke vleessaus

all’Amatriciana, basis tomaat en Italiaanse spek

Per 150 g: € 4,50

Pesto alla Genovese, basis basilicum

Pesto di Menta, basis munt

Pesto di Limone, basis citroen

Per 150 g: € 3,50

Crema di olive nere, Tapenade van zwarte olijven

Crema di olive verde, Tapenade van groene olijven

Burro all’acciuga,  Ansjovisboter

Burro al limone, Citroenboter

Burro al Tartufo, Truffelboter

Wilt u sauzen en pesto bestellen? Neem via het contactformulier contact met ons op.