Vierdaagse Italiaanse Kookles - Primi Cucina Italiana
51067
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-51067,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Meerdaagse kooklessen

Meerdaagse kooklessen met een minimum van 4 lessen te gebruiken binnen maximaal 2 maanden. In deze cursus leert u de basis van de Italiaanse keuken. Hij is een combinatie van de pastaworkshop, de 3-gangenworksshop en de antipastiworkshop.

Italiaanse Zalm Schotel
Eerlijke Italiaanse Gerechten van een cateraar

Authentieke Italiaanse gerechten

Wij gaan u leren authentieke Italiaanse gerechten te bereiden met behulp van diverse kooktechnieken, pure en verse ingrediënten. Iedere les bevat een thema en smakelijke recepten die door de cursisten zelf worden bereid. Natuurlijk worden daarna alle gerechten samen aan tafel genuttigd onder het genot van een heerlijk glaasje Italiaanse wijn.

In Zuid-Holland

Na deze uitgebreide kooklessen bent u in staat om zonder stress de heerlijkste Italiaanse gerechten voor uw vrienden en familie te bereiden. Wij laten u zien dat koken plezier is en samen eten verbindt. Deze workshop is vanaf 2 personen of in overleg. Voor een workshop op maat of minder personen neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Italiaanse Toetje met wijn op achtergrond