Catering

Vanuit Delft voor heel Nederland en over de grens

Servizio di Gastronomia. Catering met een persoonlijk tintje. Een romantisch Italiaans etentje of een knallend feest met familie en vrienden. Alle tijd hebben voor je gasten en niet zelf telkens naar de keuken lopen, maar lekker aan tafel blijven zitten en ten volle genieten van een overheerlijke Italiaanse lunch of diner.

Walking diner, bestaande uit meerdere kleine gerechten die uitgeserveerd worden. Tevens kunt u een walking diner goed combineren met onze ambachtelijke fingerfood. Naturlijk zijn onze fingerfood ook apart te bestellen. Neem een kijkje in onze prijslijst.

Onze buffetten, vanaf 10 personen, en overige catering worden altijd op maat gemaakt voor de opdrachtgever.

Bent u op zoek naar een Italiaanse lunch of diner? Wij laten u het ware Italië proeven! Eerlijke Italiaanse catering in Delft en heel Nederland, dat is waar Primi Cucina Italiana voor staat. 100% Italiaans, puur & biologisch.

Offerte aanvragen voor catering

Gratis offerte

U kunt buffetten bestellen vanaf 10 personen. Meer weten over onze catering? Neem contact op met Primi voor een vrijblijvende aanvraag. We denken graag mee om uw idee tot stand te brengen & een offerte op maat te maken. 

Onze catering diensten

Wij denken graag mee om uw idee tot stand te brengen & een offerte op maat te maken. Contact opnemen

Privé catering

  • Catering op maat
  • Feesten, diners & borrels
  • Privé kok aan huis

Zakelijke catering

  • Lunch & borrels
  • Personeelsfeesten
  • Dineren: klein & groot

Speciale gelegenheden

  • Romantische diners
  • Nederland & buitenland
  • Uitvaart catering

Catering in Delft voor heel Nederland en over de grens

Particuliere catering

Op zoek naar traditionele Italiaanse catering in Delft en omstreken? Primi Cucina Italiana biedt catering aan voor privé gelegenheden en verzorgt deze op locatie in heel Nederland. Voor kleine of grote gezelschappen.

Neem contact op voor een offerte op maat.

Zakelijke catering

Ontbijt, lunch, brunch & diners voor bedrijven

Zakelijke catering

Exclusieve, kwalitatieve gerechten met persoonlijke zorg op het gebied van bedrijfscatering. Met onze lunchtafel en uitgebreid assortiment aan vergadermaaltijden zorgen wij voor een uitstekende en gezonde lunch voor u en uw medewerkers. 

Neem contact op voor een offerte op maat.

Catering in Delft voor heel Nederland en over de grens  

Catering op maat

Borrel, receptie of zomaar iets te vieren? Primi Cucina Italiana biedt een ruime keuze uit heerlijke hapjes en buffetten om het u en uw gasten aan niets te laten ontbreken. Ook thema avonden en feesten zijn mogelijk! 

Onze producten onderscheiden zich door hun oorspronkelijkheid en pure smaak. Samen met het nodige enthousiasme, kookkunst en volle aandacht voor de opdrachtgever zorgen wij voor een aangename sfeer en de heerlijkste gerechten. Dezelfde zorgvuldigheid hanteren wij ook bij de presentatie en de aankleding.

Wilt u helemaal geen omkijk hebben en alles aan Primi Cucina Italiana overlaten? Dat kan natuurlijk ook! Voor het serveren van hapjes en drankjes, de afwas en uiteraard het opruimen werken wij met eigen personeel, met vaste uurtarieven.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte op maat. Natuurlijk staan wij altijd open voor uw persoonlijke ideeën en wensen.  

U kunt buffetten bestellen vanaf 10 personen per gerecht. 

Primi Cucina Italiana wil graag iedereen laten genieten van onze heerlijke Italiaanse gerechten. Heeft uw een allergie of intolerantie; dat is al vervelend genoeg voor u. Wij houden hier graag rekening mee. 

Primi Cucina Italiana heeft geen standaard menu maar maakt voor iedereen een menu op maat. Wij koken biologisch en seizoen gebonden. Neem contact op met ons voor een passend menuvoorstel. 

Optioneel: Vul uw telefoonnummer in als u wenst dat we telefonisch contact opnemen.

Bellen, mailen & contactformulier

Neem contact op voor
de mogelijkheden

Voor meer informatie over onze catering mogelijkheden neemt u contact opnemen via het contactformulier, via de telefoon of via de mail.