Catering

Vanuit Delft voor heel Nederland en over de grens

Catering met een persoonlijk tintje. Een romantisch Italiaans etentje of een knallend feest met familie en vrienden. Alle tijd hebben voor je gasten en niet zelf telkens naar de keuken lopen, maar lekker aan tafel blijven zitten en ten volle genieten van een overheerlijke Italiaanse lunch of diner.

Eerlijke Italiaanse catering in Delft en heel Nederland, dat is waar Primi Cucina Italiana voor staat. 100% Italiaans, puur & biologisch.

 

Offerte aanvragen

Gratis offerte

Meer weten over onze catering? Neem contact op met Primi voor een vrijblijvende aanvraag. We denken graag mee om uw idee tot stand te brengen & een offerte op maat te maken. 

I nostri servizi

Wij denken graag mee om uw idee tot stand te brengen & een offerte op maat te maken. Contact opnemen

Privé

  • Catering op maat
  • Feesten, diners & borrels
  • Privé kok aan huis

Zakelijk

  • Lunch & borrels
  • Personeelsfeesten
  • Dineren: klein & groot

Speciale gelegenheden

  • Romantische diners
  • Ook over de grens
  • Uitvaart catering

Catering in Delft voor heel Nederland en over de grens

Particuliere catering

Op zoek naar traditionele Italiaanse catering in Delft en omstreken? Primi Cucina Italiana biedt catering aan voor privé gelegenheden en verzorgt deze, ook op locatie, in heel Nederland. Voor kleine of grote gezelschappen.

Zakelijke catering

Ontbijt, lunch, brunch & diners voor bedrijven

Zakelijke catering

Exclusieve, kwalitatieve gerechten met persoonlijke zorg op het gebied van bedrijfscatering. Met onze lunchtafel en uitgebreid assortiment aan vergadermaaltijden zorgen wij voor een uitstekende en gezonde lunch voor u en uw medewerkers. 

Catering in Delft voor heel Nederland en over de grens  

Catering op maat

 

Borrel, receptie of zomaar iets te vieren? Primi Cucina Italiana biedt een ruime keuze uit heerlijke hapjes en buffetten om het u en uw gasten aan niets te laten ontbreken. Ook thema avonden en feesten zijn mogelijk! 

Onze producten onderscheiden zich door hun oorspronkelijkheid en pure smaak. Samen met het nodige enthousiasme, kookkunst en volle aandacht voor de opdrachtgever zorgen wij voor een aangename sfeer en de heerlijkste gerechten. Dezelfde zorgvuldigheid hanteren wij ook bij de presentatie en de aankleding.

Wilt u helemaal geen omkijk hebben en alles aan Primi Cucina Italiana overlaten? Dat kan natuurlijk ook! Voor het serveren van hapjes en drankjes, de afwas en uiteraard het opruimen werken wij, als nodig met personeel, met vaste uurtarieven.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Natuurlijk staan wij altijd open voor uw persoonlijke ideeën en wensen. 

 

Bij Primi Cucina Italiana zijn de mogelijkheden altijd bespreekbaar. een romatisch diner voor twee of een knallende bedrijfsborrel met 100 + gasten.

Primi Cucina Italiana wil graag iedereen laten genieten van onze heerlijke Italiaanse gerechten. Heeft uw een allergie of intolerantie, dan houden wij hier rekening mee. 

Primi Cucina Italiana heeft geen standaard menu maar maakt voor iedereen een menu op maat. Wij koken biologisch en seizoen gebonden.

Optioneel: Vul uw telefoonnummer in als u wenst dat we telefonisch contact opnemen.

Bellen, mailen & contactformulier

Neem contact op voor
de mogelijkheden

Voor meer informatie over onze catering mogelijkheden neemt u contact opnemen via het contactformulier, via de telefoon of via de mail.