Met plezier laten wij u zien hoe wij Italianen graag eten: meestal simpele gerechten en altijd barstensvol smaak. Wij streven er naar om regionale en biologische producten in onze gerechten te verwerken tijdens de kookworkshop.
Onder begeleiding van onze chef bereid u een zorgvuldig samengesteld drie-gangen diner. Wij koken biologisch en seizoengebonden. De kookworkshop start met een heerlijke aperitivo van de chef en uitleg over de Italiaanse keuken en eetgewoontes.
Keukenmaterialen en keukenshorts liggen klaar voor de deelnemers. Koffie, thee en water zijn inbegrepen. Uiteraard krijgt iedere deelnemer de recepturen mee naar huis.
Deze workshop is op afspraak en vanaf 6 personen. Wij kunnen helaas geen groepen organiseren voor individuele deelnemers en houden geen wachtlijsten bij. Onze workshops zijn niet geschikt voor kinderen.
Met plezier laten wij u zien hoe wij Italianen graag eten: meestal simpele gerechten en altijd barstensvol smaak. Wij streven er naar om regionale en biologische producten in onze gerechten te verwerken tijdens de kookworkshop.
Van tongstreldende Antipasti tot heerlijke Desserts krijgt u in deze workshop de mogelijkheid om zonder stress en veel moeite een perfect verzorgd drie-gangen diner te bereiden. Speciale kooktechnieken, eetgebruiken van de verschillende regio’s uit Italië en de diverse producten worden uitgebreid behandeld. Na afloop worden alle gerechten gezellig samen gegeten. Net als bij ‘mamma’ aan tafel.
Van tongstreldende Antipasti tot heerlijke Desserts krijgt u in deze workshop de mogelijkheid om zonder stress en veel moeite een perfect verzorgd 3-gangen diner te bereiden. Speciale kooktechnieken, eetgebruiken van de verschillende regio’s uit Italië en de diverse producten worden uitgebreid behandeld. Na afloop worden alle gerechten gezellig samen gegeten. Net als bij ‘mamma’ aan tafel.
Bij iedere gang wordt er een passende wijn besproken en serveert.
Il Primo: het voorgerecht
Il Primo: van verse pasta tot handgemaakte Gnocchi. Wij maken een smaakvol begin van ons heerlijke driegangen menu.
Il Secondo: het hoofdgerecht
Als vervolg van onze starter bereiden wij een seizoengebonden hoofgerecht. Afhankelijk van uw wensen met vlees, vis of vegetarisch.
Wij verkrijgen ons biologisch vlees bij de beste slagers uit onze regio.
Un dolce finale: een zoete afsluiting
Uiterraad hoort bij een perfecte diner de kers op de taart. Il nostro dolce met een groot applaus voor de kok of kokkin!
Van een traditionele tiramisu tot een feestelijke afsluiting van uw kerstdiner. Alles is mogelijk!
We denken graag mee om uw idee tot stand te brengen & een offerte op maat te maken.
Contactformulier, bellen & mailen
Voor al uw vragen kunt u contact opnemen via ons contactformulier, e-mail of telefoon.
Iedere workshop is op afspraak en vanaf 6 personen. Wij kunnen helaas geen groepen organiseren voor individuele deelnemers en houden geen wachtlijsten bij.
Voor info over privéles neem contact met ons op.
Primi Cucina Italiana wil graag iedereen laten genieten van onze heerlijke Italiaanse gerechten. Heeft uw een allergie of intolerantie, dan houden wij hier rekening mee.
Wij maken een voor en hoofgerecht met als afsluiting een heerlijk dessert. Natuurlijk koken wij seizoengebonden en biologisch. Bij voorkeur halen wij onze ingrediënten uit de regio.
Wij verzorgen onze workshops ook op een door uw gekozen locatie.