Pasta kookworkshop

Zelf leren verse Italiaanse pasta maken

Als u ooit verse handgemaakte pasta heeft gegeten, dan weet u dat zelfs de duurste verpakte pasta hier niet tegenop kan. Als u zelf verse pasta wilt leren maken dan is deze Italiaanse pasta workshop precies wat u zoekt.

Aan het einde van deze pasta workshop kunt u voortaan uw eigen pasta gemakkelijk thuis maken voor vrienden en familie. Naast de basis pasta workshop bieden daarnaast een Pasta Starter Kit aan, zodat je direct thuis aan de slag kan met je nieuwe kennis.

Deze workshop is op afspraak en vanaf 6 personen. Wij kunnen helaas geen groepen organiseren voor individuele deelnemers en houden geen wachtlijsten bij. Onze workshops zijn niet geschikt voor kinderen.

Zelf verse pasta leren maken

Wat gaat u leren tijdens de cursus?

 Kom gezellig koken met een groep vrienden, familie of collega’s en geniet van een culinaire reis door Bella Italia.

Tijdens de pasta workshop worden verschillende soorten pasta gemaakt. Zoals o.a. ravioli gevuld met ricotta en spinazie, orecchiette en tagliatelle.

Vanaf €75,90 p.p. incl. btw

Tijdens de pasta workshop worden verschillende soorten pasta gemaakt. Zoals ravioli gevuld met ricotta en spinazie, orecchiette en tagliatelle. Als aanvulling ontvangt u 1 kg Italiaans pastabloem en een handige raviolisteker. 

Vanaf €97.90 p.p. incl. btw

Pasta fresca: leer zelf pasta leren maken

De basis voor pasta

Als u zelf verse pasta wilt leren maken dan is deze Italiaanse pasta workshop precies wat u zoekt. Maak o.a. gevulde Ravioli, Orecchiette of Tagliatelle en neem de kennis mee naar huis om zelf uw eigen pasta te maken voor vrienden en familie.

Leer zelf pasta maken met een pastamachine tijdens de pasta workshop
Workshop zelf verse pasta maken

Pasta fresca: leer zelf pasta leren maken

Pastamachine & accessoires

Tijdens deze workshop leert u ook het gebruik van de benodigde accessoires. Uiteraard de pastamachine, maar ook de traditionele manier met de Mattarello- een deegroller- en verschillende Ravioli en Tortellini worden besproken.

Pastaworkshop 

Basis cursus pasta maken

Als u zelf verse pasta wilt leren maken dan is deze Italiaanse pasta workshop precies wat u zoekt. Maak o.a. gevulde Ravioli, Orecchiette of Tagliatelle en neem de kennis mee naar huis om zelf uw eigen pasta te maken voor vrienden en familie.

Basis workshop

Beheers de basis van verse pasta bereiden
75,90
 • Verse pasta bereiden
 • Bereidingstechnieken
 • Productkennis

Pasta Workshop + Starterset

Inclusief pasta starterset om thuis
zelf pasta te blijven maken.
99
97,90
 • Basis workshop
 • Bereidingstechnieken
 • Pasta Starter Kit voor thuis

De juiste keuze voor de échte pasta liefhebber

Pasta Starter Kit + basis workshop

Als u zelf verse pasta wilt leren maken dan is deze Italiaanse pasta workshop precies wat u zoekt. Maak o.a. gevulde ravioli, orecchiette of tagliatelle en neem de kennis mee naar huis om zelf uw eigen pasta te maken voor vrienden en familie.

Starter kit: 1 kg Italiaans  bloem + mooie Raviolisteker

Zelf pasta maken

Iedere deelnemer leert het ultieme pastadeeg maken en gaat verder te werk met een pastamachine. Informatie over de eetgebruiken van verschillende regio’s in Italië, de ingrediënten en de recepten worden uitgebreid besproken.

Contact opnemen

De basics

 • Perfecte pastarecept
 • Instructie pastamachine
 • Basis technieken voor verse pasta

De pasta

 • Gevulde pasta: Ravioli & Tortellini
 • Basics: Tagliatelle & Fettuccine
 • Speciaal: Orecchiette & Gnocchi

Contactformulier, bellen & mailen

Heeft u vragen?

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen via ons contactformulier, e-mail of telefoon.

Iedere workshop is op afspraak en vanaf 6 personen. Wij kunnen helaas geen groepen organiseren voor individuele deelnemers en houden geen wachtlijsten bij.

 Voor info over privéles neem contact met ons op.

Primi Cucina Italiana wil graag iedereen laten genieten van onze heerlijke Italiaanse gerechten. Heeft uw een allergie of intolerantie, dan houden wij hier rekening mee. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen.

Wij maken vanuit het basis recept voor verse pasta diverse pasta’s zoals o.a. Ravioli, Tagliatelle & Orecchiette. Natuurlijk kunt u ook vragen om uw eigen favoriete pasta te leren maken

Wij verzorgen graag uw workshop op een door uw gekozen locatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen.