Italiaanse kookworkshop

Lezioni: Italiaans leren koken onder professionele begeleiding

Elke kookworkshop en kookdemonstratie biedt interessante wetenswaardigheden over de culturele en culinaire tradities van een specifieke Italiaanse regio. Informatie over lokale producten, waaronder kaas, wijn en streekgerechten, geeft samen met de heerlijke recepten een heel authentieke indruk van het specifieke karakter van elke streek in Italië.

Een leuke kookworkshop waar u samen met vrienden, familie of collega’s, in een ongedwongen sfeer, lekker Italiaans & biologisch gaat koken. Onze workshops zijn niet geschikt voor kinderen.  

Iedere workshop is op afspraak en vanaf 6 personen te reserveren. Wij kunnen helaas geen groepen organiseren voor individuele deelnemers en houden geen wachtlijsten bij. Onze workshops zijn niet geschikt voor kinderen.

Prijzen voor de kookworkshops zijn voor particulieren incl. btw.

Aanbod kookworkshops

Gratis offerte
vanaf € 75,90

Meer weten? Neem contact op met Primi voor een vrijblijvende aanvraag. We denken graag mee om uw idee tot stand te brengen & een offerte op maat te maken. De prijzen voor de kookworkshops zijn voor particulieren incl. btw.

I nostri servizi

We denken graag mee om uw idee tot stand te brengen & een offerte op maat te maken. Contact opnemen

Privé

 • Catering op maat
 • Feesten, diners & borrels
 • Privé kok aan huis

Zakelijk

 • Lunch & borrels
 • Personeelsfeesten
 • Dineren: klein & groot
 • Teambuilding

Producten bestellen

 • Olijfolie & Delicatessen
 • Handgemaakte pasta
 • Sauzen & pesto’s
 • Kerstpakken

Pasta fresca: leer zelf pasta maken

Pasta kookworkshop

Als u zelf verse pasta wilt leren maken dan is deze Italiaanse pasta workshop precies wat u zoekt. Maak o.a. gevulde ravioli, orecchiette of tagliatelle en neem de kennis mee naar huis om zelf uw eigen pasta te maken voor vrienden en familie. De workshop is vanaf 6 personen te reserveren. Wij kunnen helaas geen groepen organiseren voor individuele deelnemers en houden geen wachtlijsten bij. Onze workshops zijn niet geschikt voor kinderen.

Kookworkshop pasta maken
Kookworkshop antipasti maken

Goditi le piccole cose: heerlijke aperitivi & antipasti

Antipasti kookworkshop

Tijdens deze kookcursus leer je 6 verschillende antipasti uit diverse regio’s van Italië te bereiden. Speciale kooktechnieken worden toegepast en de diverse producten en eetgewoonten worden besproken. De workshop is vanaf 6 personen te reserveren. Wij kunnen helaas geen groepen organiseren voor individuele deelnemers en houden geen wachtlijsten bij. Onze workshops zijn niet geschikt voor kinderen.

Cucinare come la Mamma: het Italiaanse diner

Drie-gangenmenu kookworkshop

Onder begeleiding van de chef bereid u een zorgvuldig samengesteld drie-gangen diner. De workshop start met een heerlijke aperitivo van de chef en uitleg over de Italiaanse keuken en eetgewoontes. De workshop is vanaf 6 personen te reserveren. Wij kunnen helaas geen groepen organiseren voor individuele deelnemers en houden geen wachtlijsten bij. Onze workshops zijn niet geschikt voor kinderen.

Kookworkshop zelf Italiaans driegangenmenu koken
Italiaanse kookles

La scuola di cucina: combinatie van alle workshops

Vierdaagse Italiaanse kookles

Meerdaagse kooklessen met een minimum van 4 lessen te gebruiken binnen maximaal 2 maanden. In deze cursus leert u de basis van de Italiaanse keuken. Combinatie van de pasta, 3-gangen en anti-pasti workshop & wordt op maat afgesteld. De workshop is vanaf 6 personen te reserveren. Wij kunnen helaas geen groepen organiseren voor individuele deelnemers en houden geen wachtlijsten bij. Onze workshops zijn niet geschikt voor kinderen.

Contactformulier, bellen & mailen

Heeft u vragen?

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen via ons contactformulier, e-mail of telefoon.

Iedere workshop is op afspraak en vanaf 6 personen. De antipasti workshop is vanaf zes personen te reserveren. Wij kunnen helaas geen groepen organiseren voor individuele deelnemers en houden geen wachtlijst bij.

Voor info of privéles neem contact met ons op.

Primi Cucina Italiana wil graag iedereen laten genieten van onze heerlijke Italiaanse gerechten. Heeft uw een allergie of intolerantie, dan houden wij hier rekening mee. 

De gerechten zijn per workshop verschillend. Wij koken biologisch en seizoen gebonden. Voor meer informatie neem contact op via de mail of het contactformulier.