Antipasti workshop

Heerlijke Italiaanse antipasti om je gasten te verrassen

Wij bereiden 6 verschillende antipasti uit diverse regio’s van Italië. Speciale kooktechnieken worden toegepast, de diverse producten en eetgewoonten worden besproken.

Deze workshop is ook ideaal voor teambuildingprojecten binnen uw bedrijf of gezellig kokkerellen met familie en vrienden. Een uitbreiding van de workshop met een wijnarrangement passend bij ieder gerecht behoort tot de mogelijkheden. Na het bereiden van de gerechten worden deze onder het genot van een drankje gezellig samen genuttigd.

Deze workshop is op afspraak en vanaf 6 personen. Wij kunnen helaas geen groepen organiseren voor individuele deelnemers en houden geen wachtlijsten bij. Onze workshops zijn niet geschikt voor kinderen.

Antipasti kookworkshop in het kort

Wat gaat u leren tijdens de cursus?

Iedere workshop is op afspraak en vanaf 6 personen of in overleg. Kom gezellig koken met een groep vrienden, familie of collega’s en geniet van een culinaire reis door Bella Italia.

Wij bereiden 6 verschillende antipasti uit diverse regio’s van Italië. Speciale kooktechnieken worden toegepast en de diverse producten en eetgewoonten worden besproken tijdens deze workshop.

Vanaf €97,90 p.p. incl. btw

Wij bereiden 6 verschillende antipasti uit diverse regio’s van Italie. Speciale kooktechnieken worden toegepast de diverse producten en eetgewoonten worden besproken. Bij iedere gerecht wordt er een passende Italiaanse wijn geproefd.

Vanaf €148,50 p.p. incl. btw

Antipasti: leer zelf de lekkerste antipasti maken

Maak 6 luxe antipasti

Als u zelf antipasti wilt leren maken dan is deze workshop precies wat u zoekt. Maak o.a. gevulde auberginerolletjes,  gegratineerde mosselen en handgesneden tartaar met truffel. Neem de kennis mee naar huis om zelf antipasti te maken voor vrienden en familie.

Kookworkshop antipasti maken

Antipasti: seizoengebonden en duurzaam

Gezond, biologisch & 100% Italiaans

Wij streven ernaar te koken naar wat de natuur ons geeft. Seizoengebonden, biologisch & regionaal. Wij verkrijgen onze vleesproducten bij de beste slagers van Nederland en hanteren de 80/20 module. 80% groenten & 20% vlees of vis.

Samen dineren & genieten van de creaties

Buon appetito!

Deze workshop is ideaal voor teambuildingprojecten binnen uw bedrijf of gezellig kokkerellen met familie en vrienden. Een uitbreiding van de workshop met een wijnarrangement passend bij ieder gerecht behoort tot de mogelijkheden. Na het bereiden van de gerechten worden deze onder het genot van een drankje samen genuttigd.

Zelf leren Italiaanse antipasti maken tijdens de kookworkshop

Zelf antipasti maken

We denken graag mee om uw idee tot stand te brengen & een offerte op maat te maken.

Contact opnemen

De basics

 • Perfecte samenstelling
 • Goede producten met een biologische basisx
 • Beheers de basis bereidingstechnieken 

De antipasti o.a.

 • Gevulde auberginerolletjes
 • Gegratineerde mosselen
 • Handgesneden tartaar met truffel

Producten bestellen

 • Cadeaubonnen
 • Keukengerei
 • Antipasti-versbox
 • Olijfolie & Delicatessen
 • Kerstpakketten

Contactformulier, bellen & mailen

Heeft u vragen over de kookworkshop?

Neem contact op via ons contactformulier, e-mail of telefoon.

Iedere workshop is op afspraak en vanaf 6 personen. Wij kunnen helaas geen groepen organiseren voor individuele deelnemers en houden geen wachtlijsten bij.

 Voor info over privéles neem contact met ons op.

Wij hebben een breed assortiment aan antipasti en maken de antipasti seizoengebonden. Uiteraard in overleg met u.

De workshop kan op uw gewenste locatie verzorgd worden.