Kok aan huis

Privé chef voor een onvergetelijke avond Italiaans dineren

Soms is de gezelligste plek voor een lunch of diner bij u thuis of op een door u gekozen locatie. Met kok aan huis van Primi Cucina Italiana wordt een diner voor vrienden of familie organiseren een stuk makkelijker. Wij koken vanaf 10 personen bij u thuis of op de zaak  heerlijke gerechten en serveren dit vanuit uw keuken. Uw eigen chef kok op locatie.

Een diner op locatie, een walking diner op de zaak, een buffet thuis of een gezellig wijn-spijs arrangement: alles is mogelijk voor ieder feest. Als de locatie bekend is, nemen wij graag uw persoonlijke wensen met u door. Ook bij het perfect verzorgen van zakelijke evenementen zijn wij u graag uw partner. 

Primi Cucina Italiana wil graag iedereen laten genieten van onze heerlijke Italiaanse gerechten. Heeft uw een allergie of intolerantie, dan houden wij hier graag rekening mee. 

Offerte aanvragen

Gratis offerte

Meer weten? Neem contact op met Primi voor een vrijblijvende aanvraag. We denken graag mee om uw idee tot stand te brengen & een offerte op maat te maken. 

I nostri servizi

Misschien heeft u ergens iets heerlijks Italiaans gegeten? Op vakantie in Italië geproefd of gelezen in een leuk kookboek?

We denken graag mee om uw idee tot stand te brengen & een offerte op maat te maken.

Contact opnemen

Dineren

  • Meergangendiners
  • Privé feesten
  • Wijnarrangement

Op maat

  • Allergieen & dieeten
  • Kleine & grote groepen
  • Thuis & op locatie

Traditioneel

  • 100% Italiaans
  • Duurzame producten
  • Verse huisgemaakte pasta

Geen omkijken & enkel genieten

Uw eigen privé chef

Bent u op zoek naar een traditionele Italiaanse kok in Delft en omstreken? Primi Cucina Italiana biedt kok-aan-huis service aan voor privé gelegenheden en verzorgt deze op locatie in heel Nederland en over de grens.

Een compleet verzorgd diner incl. wijnarrangement in uw eigen huiskamer of op een door uw gekozen locatie. Als kok-aan-huis zorgen wij ervoor dat u nergens over hoeft na te denken. Wij koken in uw eigen keuken een geheel op maat gemaakt menu vanaf vier of meer gangen voor u.

Geniet van verrassende Italiaanse Antipasti, traditionele Primi en onvergetelijke vegetarische of vlees- en visgerechten en onze heerlijke Dolci naar familierecepten. Wij brengen culinair Italië naar u toe.

Catering services
Kok aan huis in heel Nederland

Privé chef bij uw thuis of op locatie

Kok aan huis service

Soms is de gezelligste plek voor een lunch of diner bij u thuis of op een door u gekozen locatie. Met kok aan huis van Primi Cucina Italiana wordt een diner voor vrienden of familie organiseren een stuk makkelijker. 

Contactformulier, bellen & mailen

Heeft u vragen?

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen via ons contactformulier, e-mail of telefoon. Primi Cucina Italiana is gevestigd in Delft. Wij koken dan ook hoofdzakelijk in Zuid-Holland, maar natuurlijk is het ook mogelijk om buiten deze regio uw etentje voor familie en vrienden door ons te laten verzorgen. Recent hebben wij nog gekookt in Twente, België en Italië.

Bij Primi Cucina Italiana zijn de mogelijkheden altijd bespreekbaar. Een romantisch diner voor twee of een knallende bedrijfsborrel met 100 + gasten.

Primi Cucina Italiana wil graag iedereen laten genieten van onze heerlijke Italiaanse gerechten. Heeft uw een allergie of intolerantie, dan houden wij hier rekening mee. 

Primi Cucina Italiana heeft geen standaard menu maar maakt voor iedereen een menu op maat en adviseren graag. Wij koken biologisch en seizoen gebonden.