Italiaanse Pasta Workshop - Primi Cucina Italiana
50884
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-50884,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Leer zelf pasta maken

Als u ooit verse pasta heeft gegeten, dan weet u dat zelfs de duurste verpakte pasta hier niet tegen op kan. Als u zelf verse pasta wilt leren maken dan is deze Italiaanse pasta workshop precies wat u zoekt. Aan het einde van deze pasta workshop kunt u voortaan uw eigen pasta gemakkelijk thuis maken voor vrienden en familie.

Italiaanse Zalm Schotel
Eerlijke Italiaanse Gerechten van een cateraar

Inclusief heerlijke sauzen

Tijdens de pastaworkshop worden twee verschillende soorten pasta gemaakt. Zoals o.a. ravioli gevuld met ricotta en spinazie of orecchiette of tagliatelle. De pasta’s worden serveert  met bijpassende sauzen naar recepten van onze nonna.

In Zuid-Holland

Iedere deelnemer leert het ultieme pastadeeg te maken en gaat verder te werk met een pastamachine. Informatie over de pastagebruiken van verschillende regio’s in Italië en producten zoals de recepten worden uitgebreid besproken. Onder het genot van een drankje worden de gerechten samen gezellig aan tafel gegeten. Iedere workshop is op afspraak en vanaf 4 personen of in overleg. Kom gezellig koken met een groep vrienden, familie of collega’s en geniet van een culinaire reis door bella Italia.

Italiaanse Toetje met wijn op achtergrond